Een eigen auto is niet meer nodig!
Delen is het nieuwe hebben.

Je mobiliteit kun je nu nog eenvoudiger en voordeliger organiseren dankzij de elektrische deelauto’s van eCarShare.nl. Eenvoudig omdat je een auto reserveert en opent met de mobiele telefoon of smartcard. Voordelig omdat je alleen betaalt als je kilometers rijdt. Als je werkgever al deelneemt aan het e-carshare project staat er ook voor jou een elektrische deelauto klaar op je werklocatie. Deze mag je gebruiken voor zakelijke, woon-werk en privé kilometers. Wil je deelnemen als werkgever, vul dan het aanmeldformulier in. Dan is er binnenkort ook voor jou een elektrische deelauto beschikbaar. Goedkoper, gezonder, groener en gemakkelijker!

 

eCAR_sliderafb02

 

Rij zoveel mogelijk slimme kilometers
samen met je collega’s

De elektrische auto is de perfecte aanvulling op de (elektrische) fiets voor woon-werk verkeer en de (eveneens elektrische) trein voor langere afstanden en stelt je in staat om duurzaam en voordelig van deur-tot-deur te reizen. Slimme kilometers zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee, gezondheid en de bereikbaarheid van je stad of dorp. Reis dus slim en wordt fitter op de fiets, werk in de trein, en benut de flexibiliteit en het comfort van de elektrische deelauto.  

Durf jij het aan? Laat je auto staan.

 

Is er een probleem met een voertuig of laadpaal en heb je onmiddellijk support nodig, bel dan met ons callcenter via 085 – 73 25 660